POLÍTICA AMBIENTAL DE SIRCAT

 

Totes les activitats de Sircat tenen com a objectiu principal el respecte i la protecció de l'entorn.

La política ambiental de Sircat ha estat establerta per la Direcció de l'Empresa, la qual ha optat per implantar un Sistema de Gestió Ambiental de manera que, mitjançant els objectius i les mesures establertes amb unes pràctiques de gestió correctes, es pugui assolir la millora continua del comportament ambiental. La Direcció té la responsabilitat de desenvolupar, aprovar, donar suport i revisar la política ambiental.

Amb l'objecte de complir amb la política ambiental, Sircat realitza les seves actuacions ambientals d'acord amb els requisits i la legislació vigent i segons la política operacional següent:

  1. Compromís del manteniment d'un Sistema de Gestió Ambiental i de millora contínua dels resultats ambientals.
  2. Prevenció de la contaminació derivada de l'activitat de gestió, emmagatzematge i transport de residus.
  3. Fomentar la conscienciació i responsabilitat ambiental en els seus treballadors i en qualsevol persona que pugui actuar en nom seu.
  4. Disposar de procediments d'actuació en cas de situació crítica o accident que pugui tenir conseqüències ambientals.
  5. Establiment d'objectius, metes ambientals i programes i revisió periòdica de la política ambiental.
  6. Comprovar el comportament ambiental periòdicament i verificar els resultats mitjançant la sistemàtica que proporciona un Sistema de Gestió Ambiental establert d'acord amb la Norma UNEEN ISO 14001: 2015.

Tot el personal de Sircat està obligat a conèixer, comprendre i cooperar per al correcte compliment de la política ambiental.

Aquesta política ambiental es troba a disposició del públic, clients i administracions públiques quan així es requereixi, prèvia sol·licitud.

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y brindarle una grata experiencia. Si continúa navegando por este sitio web, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información accediendo a nuestra política de cookies.