POLÍTICA SISTEMA DE GESTIÓ INTEGRAT

 

Totes les activitats de SERVEIS INTEGRALS DE RESIDUS DE CATALUNYA, S.L. (SIRCAT, S.L.), dedicada a la gestió de residus, tenen com a objectiu principal la satisfacció del client, la millora contínua i el respecte i la protecció del medi ambient.

La política del SGl de SIRCAT, S.L. ha estat establerta per la Direcció de l'Empresa, la qual ha optat per implantar un Sistema de Gestió Integrat de manera que, mitjançant els objectius i les mesures establertes amb unes pràctiques de gestió correctes, es pugui aconseguir la millora contínua de la satisfacció del client i del comportament ambiental. La Direcció té la responsabilitat de desenvolupar, aprovar, donar Suport i revisar la Política del SGI.

A fi de complir amb aquesta política, SIRCAT, S.L. realitza les seves actuacions d'acord amb els requisits i la legislació vigent i segons la política operacional següent:

  1. Compromís del manteniment d'un Sistema de Gestió Integrat i de millora contínua.
  2. Prevenció de la contaminació derivada de l'activitat de recollida, transport, emmagatzematge i tractament de residus.
  3. Fomentar la conscienciació i responsabilitat ambiental en els seus treballadors i en qualsevol persona que pugui actuar en el seu nom.
  4. Disposar de procediments d'actuació en cas de situació crítica o accident que pugui tenir conseqüències ambientals.
  5. Establiment d'objectius, metes i programes i revisió periòdica de la política del Sistema de Gestió Integrat.
  6. Comprovar el comportament ambiental periòdicament i verificant els resultats mitjançant la sistemàtica que proporciona un Sistema de Gestió establert conforme a les Normes UNE-EN ISO 9001:2015 i UNE-EN ISO 14001:2015.

Tot el personal de SIRCAT, S.L. està obligat a conèixer, comprendre i cooperar per al correcte compliment de la Política del Sistema de Gestió Integrat.

Aquesta Política es troba a la disposició del públic, clients i administracions públiques quan així es requereixi, prèvia sol·licitud.

 

Contacte

UKAS AND ISO 14001 CMYK

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y brindarle una grata experiencia. Si continúa navegando por este sitio web, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información accediendo a nuestra política de cookies.