Aquests Avisos Legals regulen les condicions d'ús dels serveis i la informació que es proporciona en aquest site web.

Dades Identificatives

D'acord amb el deure d'informació recollit al article 10 de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, Serveis de la Societat de l'Informació i del Comerç Electrònic, es declara que aquest site web i el domini www.sircat.net, són propietat de Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. amb CIF B-61794962, domicili social al carrer Puig i Cadafalch, núm. 17, 08191 de Rubí, telèfon 93 713 02 06, fax 93 713 42 42, correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . i que figura inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, volum 31153, foli 167, full B-188534.

Condicions generals d'us

Usuaris

Són persones usuàries del lloc totes les que accedeixin a aquests serveis i a aquesta informació. La condició de persona usuària comporta l'acceptació plena de les condicions establertes en aquests Avisos Legals. Aquestes Condicions seran d'aplicació independentment d'altres Condicions Generals de Contractació d'obligat compliment que es poguessin donar.

Ús Correcte del Portal

La persona usuària es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis del site d'acord amb la llei i amb el que estableixen aquests Avisos Legals. No modificarà ni provocarà danys de cap tipus a les dades, els programaris o els documents del site, ni introduirà cap classe de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic del site, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

Aquest site permet als usuaris sol·licitar informació i d'altres serveis, mitjançant l'enviament de dades per correu electrónic o fent ús dels formularis disponibles a tal efecte, i en aquest cas l'usuari es fà responsable de la veracitat de les dades per ell aportades. Aquestes dades s'incorporaran a un fitxer creat per Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. i seran tractades d'acord amb la normativa d'aplicació. L'usuari es compromet a no difondre continguts antidemocràtics, racistes, xenòfobs, pornogràfics, d'exaltació de la violència o que atemptin contra els drets reconeguts i protegits per les lleis.

La persona usuària es compromet a mantenir en secret l'identificador i/o contrasenya que li faciliti Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. per poder accedir als serveis restringits del site, el qual s'haurà d'utilitzar de manera estrictament personal i, en conseqüència, no podrà ser cedit a tercers.

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. queda eximit de qualsevol responsabilitat que pogués comportar l'ús indegut d'aquests identificadors o contrasenyes per tercers no autoritzats, responsabilitat que seria assumida per la persona usuària que no hagués complert amb les seves obligacions.

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. es reserva el dret a denegar o retirar l'accés als canals de participació del site, sense avís previ, a la persona usuària que incompleixi les normes incloses en aquests Avisos Legals.

Protecció de Dades

D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. fa avinent que les dades de caràcter personal que les persones usuàries aportin voluntàriament per mitjà dels formularis inclosos en aquest site passaran a formar part d'un fitxer de titularitat de Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. Aquestes dades no seran cedides a altres empreses o persones sense el consentiment del titular.

En conseqüència, Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. enten que, amb el lliurament de les seves dades personals, la persona usuària n'autoritza el tractament i la comunicació a la empresa Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L., en la mesura que sigui necessari per a l'oferiment de serveis a l'usuari o en benefici i interès seu.

Serà responsabilitat de la persona usuària qualsevol error, inconvenient o perjudici que es pugui crear en cas d'haver facilitat dades incorrectes o falses. Correspon també a la persona usuària mantenir actualitzades les dades que hagi facilitat.

Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades facilitades, els seus titulars podran adreçar-se per qualsevol mitjà a Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L.

Responsabilitats Sobre els Continguts i Ús

Tot i que Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. posa tots els mitjans tècnics i humans possibles per oferir un bon servei, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l'usuari del site web el consulti. En tot cas, Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. no es fa responsable d'aquells continguts procedents de persones, empreses o entitats alienes.

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. no pot garantir de manera absoluta que el site i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. Tampoc no se'n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'accés a internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. i es reserva el dret a efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns en el site, suspenent-ne temporalment l'accés per fer les tasques de millora i manteniment convenients.

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. declina tota responsabilitat sobre el contingut de pàgines externes propietat de tercers a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços facilitats al site web. Així mateix, no serà responsable de qualsevol error, irregularitat o inexactitud en els continguts publicitaris que apareixen al site. En aquest sentit, la responsabilitat pertany únicament als anunciants o patrocinadors.

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. informa que aquest site web pot utilitzar galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmoda i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el site web de Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. La vigència d'aquestes galetes és l'estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s'utilitzen galetes per a l'adquisició de dades personals identificatives de l'usuari. L'usuari té la possibilitat de configurar els navegadors d'Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions aquí esmentades, que seran degudament publicades tal i com apareixen ara. La vigencia d'aquestes condicions anirà en funció de la seva exposició i tindran vigencia fins que siguin modificades per d'altres degudament publicades.

Resolució de Conflictes

L'ús d'aquest site implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i les condicions d'aquests Avisos Legals. Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. es reserva el dret a emprendre les accions legals oportunes pels danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o davant de l'incompliment de les presents condicions com de qualsevol ús indegut d'aquest site.

Els conflictes derivats de l'ús d'aquest site es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària del site, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Modificacions

Serveis Integrals de Residus de Catalunya, S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions aquí esmentades, que seran degudament publicades tal i com apareixen ara. La vigencia d'aquestes condicions anirà en funció de la seva exposició i tindran vigencia fins que siguin modificades per d'altres degudament publicades.

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.